Ladetander

Vil du gerne have plads til din el-bil eller hybrid-bil derhjemme i garagen, så kan du vælge at lade den op via en almindelig stikkontakt med jording, hvilket du skal bruge et såkaldt mormorkabel til.

Sådan oplader du din el-bil

Men opladning af en el-bil er hårdt for dine øvrige el-installationer i huset. Derfor anbefales det, at du bruger en separat el ladestander til opladningen af din bil. En el ladestander har sin egen sikringsgruppe eller fejlstrømsafbryder, så den ikke belaster resten af dit hjems el-artikler, såsom fryser, komfur, vaskemaskine med mere. El ladestandere er bygget til at kunne klare høj belasting i længere tid. Dette gør dem til en klog investering, hvis du har en el- eller hybridbil. Ved visse forhandlere af el-biler er der allerede indgået et partnerskab med en udbyder af ladestandere eller ladebokse, som giver dig mulighed for at få en med i købet af din nye el-bil. Køber du en brugt el-bil, skal du ofte selv ud og investere i en el ladestander.

Installation af ladeboks

Hos Smederupgaard El har vi solid erfaring i opsætning af el ladestandere i Nordsjælland. Vores elektrikere sørger for at installere standeren korrekt, så du trygt og sikkert kan lade din bil op i garagen. Vi sørger også få at undersøge, om jordingen i installationen er god nok. En ladeboks eller en ladestander fylder ikke meget i din garage eller carport – og den kan både monteres på væggen eller monteres som en stående stander. Når vores elektrikere installerer en el ladeboks, så sørger vi altid for at opsætte et separat system med fejlstrømafbrydelser, så standerens el-system ikke er sammenkoblet med resten af husets el-system. Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med installation af ladeboks, så kontakt os gerne. Vi deler gerne ud af vores erfaring, så du ikke står med følelsen af ubesvarede spørgsmål. Ring til Smederupgaard El ved installation af ladeboks eller ladestander. Vi er din erfarne elektriker i Nordsjælland, og vi sørger for sikker el-installering. Kontakt os allerede i dag.