Eltavle

Sikker opsætning af eltavle i nordsjælland

Ny eltavle

Skal du have monteret eller udskiftet din eltavle, så påtager vores erfarne elektrikere gerne opgaven. Vi har solid erfaring med montering af eltavler i Nordsjælland, og vi installerer eltavler med enten HFI eller HPFI-relæ, så du har sikkerheden i orden. Eltavler er med til at give sikkerhed i forhold til dine el-installationer, og i Danmark er det lovpligtigt at elinstallationer er beskyttet med et relæ, så usikre eller defekte installationer ikke skader mennesker, når de er i brug. I dag skal eltavler være med HFI eller HPFI-relæer, men i ældre boliger er eltavlerne ofte uden. De lever derfor ikke op til de nuværende lovmæssige krav, hvorfor de også skal udskiftes til nye eltavler. Er du i tvivl om din eltavle lever op til de nuværende krav, undersøger vi gerne, så du kan få vished. Hvad enten du skal have monteret eller udskiftet din eltavle, så klarer vi jobbet. Kontakt os allerede i dag for yderligere information.

Lad os stå for monteringen af din eltavle

En ny eltavle vil både bestå af sikringer og relæ, så alle husets el-installationer kan blive afbrudt ved tilfælde af defekte installeringer. I dag er de fleste nye eltavler med et HPFI-relæ, som giver den bedste sikkerhed. Der er forskellige størrelser af eltavler, og de afhænger af dine behov.

Er du usikker på, hvilken størrelse eltavle du skal bruge, så rådgiver vi dig gerne. Vi ser på dine behov, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Som tommelfingerregel kan du dog påregne én lysgruppe pr. 50 m2, og mindst to lysgrupper ved mindre bygninger. Eksempelvis er det lovkrav at køkkenet har to lysgrupper på grund af de mange elartikler.

Vi monterer efter de lovmæssige krav, så du er sikret en korrekt og sikker opsætning. Vores erfaring gør os eksperter i montering af en eltavle, og har du spørgsmål til monteringen eller udskiftningen, er du velkommen til at kontakte os.