Elektriker til nybyg & renovering

Professionelt El-arbejde til nybyg og renovering i nordsjælland.

Faglig, kompetent og professionel elektriker i nordsjælland

Skal du bygge nyt hus, får du brug for en fagligt kompetent og professionel elektriker, der kan sørge for at alle el-installationer er installeret korrekt.

Vi sørger for både store og små el-installationer, og vi er påtager os gerne specialopgaver. Vores solide erfaring gør, at vi kan varetage enhver type el-opgave. Står du overfor et nybyggeri, er det klogt at tænke på el-arbejdet hurtigt i byggeprojektet.

Jo hurtigere en elektriker kommer ind over projekter, jo bedre el-løsninger kan du få. Kommer vi tidligt med i processen slipper du for huller i de nye vægge og manglende stikkontakter eller manglende indendørs og udendørs belysning.

Er du usikker på hvilke løsninger, der er de bedste for dig, så er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne mod de mest optimale el-løsninger.

El i forbindelse med renovering

Står du over for en renovering af dit hus i Nordsjælland, så hjælper vi gerne med el-arbejdet. Sammen med dig finder vi de bedste løsninger, som passer til din ønsker og behov.

Vi har stor erfaring og ekspertise i alle typer for el-arbejde. Uanset om du står overfor en større eller mindre renovering varetager vi gerne el-opgaverne.

Kontakt os gerne i starten din renoveringsproces, så vi kan opsætte de mest optimale el-installationer for dig. Ring til Smederupgaard El ved renovering af hus i forbindelse med el.

Alle vores el-løsninger er klimavenlige, og vi har kompetente klimakonsulenter, som gerne kommer ud og vejleder dig om, hvordan du kan opnå det bedste indeklima i hjemmet.

Med klimavenlige el-installationer kan du både sikre dig, at dit nye hus bliver klimavenligt samtidigt med, at du ikke betaler unødigt meget for el. Er du interesseret i at vide mere om vores klimakonsulenter, kan du læse mere her.

I forbindelse med nybyggeri, vil du også få brug for en kompetent og autoriseret VVS’er. Vi tilbyder professionelt VVS/blikkenslagerarbejde samt murerarbejde med fokus på klimavenlighed, og vi klarer både store og små opgaver. Læs mere om vores VVS-ydelser og Murer-ydelser.