Varmepumpe

Varmepumpe installation af erfaren elektriker.

Varmepumper kan give dig besparelser på varmeregningen.

Der findes flere forskellige typer varmepumper i dag. Blandt andet findes der luft til luft varmepumper og vand til luft varmepumper. Hos Smederupgaard El har vi ekspertise i opsættelse og installering af varmepumper. Vores elektrikere i Nordsjælland sørger for korrekt installering af din varmepumpe, og vi vejleder dig gerne i forhold til, hvordan du bruger varmepumpen. Vælger du en varmepumpe, er det godt at vælge en professionel elektriker til installationen af den, så den bliver korrekt. Det kan for mange også være svært at gennemskue, hvilken varmepumpe de skal vælge. Vi rådgiver dig gerne ud fra dine behov og ønsker, så du kan få den mest optimale varmepumpe installeret. Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med varmepumper, er du velkommen til at kontakte os. Ring til Smederupgaard El allerede i dag for at få en professionel elektriker til din varmepumpe-installation.

Serviceeftersyn af varmepumpe

Får du en varmepumpe installeret, skal du være opmærksom på, at den skal bruge regelmæssige serviceeftersyn. Hos Smederupgaard tager vi os gerne af denne del også.

Vores varmepumpespecialister i Climas sørger for eftersyn og vedligeholdelse af dine varmepumpe i Nordsjælland, så den altid overholder de lovpligtige serviceeftersyn. Vær opmærksom på at din varmepumpe skal have et årligt eftersyn.

Læs mere om vores serviceydelser i forbindelse med varmepumper.