Filtsning af hus i Nordsjælland

Ønsker du filtsning af dit hus? Det kan vi hjælpe dig med hos Smederupgaard gruppen.

Filtsning hvis facaden trænger til en kærlig hånd

Vælg filtsning hvis facaden på dit hus trænger til en kærlig hånd. Filts er en metode, der kan benyttes som en proces efter en facaderenovering. I dag er det meget moderne at få filtset sit murværk, da det giver et jævnt og pænt helhedsindtryk. Dog er det ikke altid nødvendigt at filtse dit murværk, men hvis dine fuger er trætte og murværket er gammelt, kan det være en god måde at give huset nyt liv. Filtsning kan også være en investering, der betaler dig, hvis du skal sælge dit hus.

Filts eller vandskuring – hvad skal jeg vælge?

Fælles for filts og vandskuring er, at den generelle betegnelse kaldes tyndpuds. Vælger man metoden vandskuring påføres mørtel i et tyndt lag, hvorefter der skures med en våd mursten. Vælger man metoden filts, påføres et endnu tyndere lag mørtel, som påføres med et filtsebræt. Vælger man filtsning, og ønsker man et mere dækkende resultat, kan man vælge at få indsat net. Nettet giver en lige jævn og lige overflade, hvor murstenene ikke er synlige.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om dit murværk. Vi er altid klar med ærlig og professionel rådgivning.

Vi er beliggende i Hornbæk og opererer primært i Nordsjælland, men er opgaven den rigtige, kører vi gerne lidt ekstra. Kontakt til en uforpligtende snak om filtsning af dit hus.

Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas