Køkken

Fliser til dit køkken. Vi er specialister i flisearbejde, og leverer håndværk i verdensklasse

Flisespecialister

Vi er specialister i flisearbejde, og leverer håndværk i verdensklasse. Hos Smederupgaard Gruppen er eksperter i flisearbejde, derfor skal du vælge os til dit køkkenprojekt. Som autoriseret murer kan vi hjælpe dig med opmuring af stænkplade i dit køkken, så får du en vedligeholdelsesfri og holdbar løsning i hele dit køkkens levetid.

En muret stænkplade kan benyttes, hvis dit køkken skal opdateres, eller det kan være et bevidst designvalg til dit nye køkken.

Hvorfor vælge en flise stænkplade?

Vælger du at få en stænkplade i flise, har du mulighed for frit at vælge blandt tusindvis af flisestørrelser, former, designs. Du får en løsning, der er smuk, anderledes og let at vedligeholde og rengøre. Du kan vælge at forlænge stænkpladen til hele køkkenet – for at give køkkenet mere dybde og liv. Husk at vi har tilknyttet elektrikere og VVS’er, så du kan få én leverandør til dit projekt. Vi er beliggende i Hornbæk og opererer primært i Nordsjælland, men er opgaven den rigtige, kører vi gerne lidt ekstra. Kontakt til en uforpligtende snak om dit køkkenprojekt.
Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas