Varmepumpe Helsingør

Når du har besluttet dig hvilken varmepumpe der er den rette varmepumpe til dit helårshus, sommerhus eller fritidshus er det tid til at du overvejer,hvordan den mest hensigtsmæssigt skal monteres i hjemmet.

Ny varmepumpe i Helsingør og omegn.

Vi anbefaler at du får en professionel varmepumpe montør til at hjælpe dig – på den måde sikrer du dig at det bliver installeret korrekt første gang. Hos Climas ApS tilbyder vi montering af varmepumper, så du er garanteret en holdbar varmeløsning. Udover selve monteringen, så står vi også for efterfølgende service. Vi anbefaler at du får et årlig servicetjek, så din varmepumpe altid har 100% ydeevne. Når får monteret en varmepumpe, vil du få en meget energivenlig form for opvarmning, og du vil stort set altid kunne opnå en væsentlig forbedring af din varmeøkonomi. For at få den bedste komfort og den mest optimale fordeling af varmen, er det vigtigt, at du vælger en varmepumpe med en kapacitet, der passer til din boligs størrelse. Er du i tvivl om hvilken varmepumpe, som der passer bedst til dine behov? Så hjælper vi dig gerne med at udvælge den rette varmepumpe. Vælger du Climas til at montere din nye varmepumpe i Helsingør, kan du være sikker på at du altid bliver mødt af en glad, professionel og motiveret medarbejder, som ikke går før din varmepumper virker optimalt.

Varmepumpe service

Vi har mange års erfaring med service af varmepumper i Helsingør og omegn. Hvis der er gået lang tid siden sidste serviceeftersyn af din varmepumpe, kan det komme til at koste dyrt på elregningen. Derfor kan det godt betale sig at få foretaget et årligt serviceeftersyn af din varmepumpe. Vi tilbyder service uanset hvilken varmepumpe du har installeret.

Se mellem de forskellige løsninger vi forhandler herunder og læs om det er den rigtige løsning for dig.

Varmepumpe pris
En effektiv, miljøvenlig og energibesparende vej til et bedre indeklima er at få installeret en luft til luft varmepumpe i boligen. Den sørger for at holde indetemperaturen stabil, dvs. køler eller varmer luften inden døre alt efter vejret udenfor. Samtidig filtrerer og renser den luften for støv og andre partikler, så indeklimaet bliver sundere.

Bestil vores Panasonic luft til luft varmepumpe tilbud nu og få et bedre indeklima. (Inkl. moms og standard montage)

fra 12.995 kr. for en mindre varmepumpe (Panasonic Ethera – Anbefalet til sommerhuse og kolonihaver)

16.495 kr. for en mellemstor varmepumpe (Panasonic Flagship – Anbefalet til helårshuse, samt butikker mm. )

Med en varmepumpe fra Climas i Helsingør kan du straks mærke forskel på både indeklimaet og forbrugsudgifterne.

Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas