Varmepumpe Hillerød

Hvis du overvejer at få monteret en ny varmepumpe i Hillerød eller omegn, kan vi hos Climas hjælpe dig med at finde den bedst løsning til dine behov.

Ny varmepumpe i hillerød og omegn.

Vi sørger for levering, montering, installation og naturligvis tilpasning, så varmepumpen matcher netop dit behov. Efterfølgende forslår vi at vi løbende laver eftersyn, så din varmepumpe altid fungerer som den skal. Ved at få en klimaanlæg fra Climas, kan du være sikker på at kvaliteten er i top. Vælger du Climas til at montere din nye varmepumpe, kan du være sikker på at du altid bliver mødt af en glad, professionel og motiveret medarbejder, som ikke går før din varmepumper virker optimalt. I vores sortiment finder du en bred vifte af varmepumper af højeste kvalitet. Vi forhandler blandt andet mærkerne Panasonic, BOSCH, Samsung og meget mere. En del af vores varmepumper leveres med fjernbetjening og kan tilsluttes til wi-fi, så du kan varme boligen eller sommerhuset op inden du ankommer. Mange af vores varmepumper fungerer som både opvarmning og nedkøling.

Varmepumpe service

Vi har mange års erfaring med service af varmepumper i Hillerød og omegn. Hvis der er gået lang tid siden sidste serviceeftersyn af din varmepumpe, kan det komme til at koste dyrt på elregningen. Derfor kan det godt betale sig at få foretaget et årligt serviceeftersyn af din varmepumpe. Vi tilbyder service uanset hvilken varmepumpe du har installeret.

Se mellem de forskellige løsninger vi forhandler herunder og læs om det er den rigtige løsning for dig.

Varmepumpe pris
En effektiv, miljøvenlig og energibesparende vej til et bedre indeklima er at få installeret en luft til luft varmepumpe i boligen. Den sørger for at holde indetemperaturen stabil, dvs. køler eller varmer luften inden døre alt efter vejret udenfor. Samtidig filtrerer og renser den luften for støv og andre partikler, så indeklimaet bliver sundere.

Bestil vores Panasonic luft til luft varmepumpe tilbud nu og få et bedre indeklima. (Inkl. moms og standard montage)

fra 12.995 kr. for en mindre varmepumpe (Panasonic Ethera – Anbefalet til sommerhuse og kolonihaver)

16.495 kr. for en mellemstor varmepumpe (Panasonic Flagship – Anbefalet til helårshuse, samt butikker mm. )

Med en varmepumpe fra Climas i Hillerød kan du straks mærke forskel på både indeklimaet og forbrugsudgifterne.

Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas