Service og rens af varmepumper

Vedligehold dit indeklima – Husk det lovpligtige serviceeftersyn

Serviceeftersyn af varmepumper

Hos Climas laver vi serviceeftersyneftersyn af varmepumper. Ved at foretage et eftersyn af varmepumpen, sikrer vi at din varmepumpe fungerer optimalt, så du kan mindske dit energiforbrug. Ved jævnligt eftersyn vedligeholdes varmepumpen, så holdbarheden bliver forbedret. Vi vil gerne være med til at gøre dit lokalområde grønnere – lidt af gangen, hverv eneste dag. Ved at optimere på din varmepumpe hjælper du ikke kun miljøet, du sparer også penge på din fremtidige varmeregning.

Priser på varmepumpeserice
Ifølge loven skal alle varmepumper med mere end 1 kg kølemiddel have foretaget et årligt eftersyn af en sagkyndig. Climas tilbyder varmepumpe service som enkeltydelse eller fast service aftale. Bestil eftersyn af din varmepumpe hos Climas og få rabat på første service.

Service eftersyn af luft til luft varmepumpe: 1.250 kr. inkl. moms

Personlig service

Vi gør en dyd ud af at give vores kunder en god og personlig service. Derfor skræddersyer vi altid vores løsninger efter kundens behov, hvilket giver glade og tilfredse kunder. Vælger du Climas til at optimere på dit indeklima, kan du være sikker på at du altid bliver mødt af en glad, professionel og motiveret medarbejder. Dialog med kunden er essentielt for os, både før, i mens og efter vores service. Derfor tilbyder vi ligeledes rådgivning, så du efter vores besøg får mest muligt ud af vores optimering.

Sundt indeklima
Filtrene på varmepumpens indedel tiltrækker støv, hvilket medfører, at luftgennemstrømningen bliver gradvist forringet. Ligeledes bliver varmepumpens udedel tilstoppet af blade, snavs mv. Det resulterer i, at varmepumpen skal arbejde mere for at opretholde den ønskede temperatur. I sidste ende betyder det, at et snavset og beskidt anlæg har en lavere ydeevne, som resulterer i en højere elregning. Vi fortager service af varmepumper for både private såvel som erhverv.

Book varmepumpe service allerede i dag.

Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas