Luft til luft varmepumpe til erhverv

Ved at få monteret en god og sund varmepumpe kan du både spare på varmeudgifter, samt sikre dig et bedre indeklima for dine ansatte.

Luft til luft varmepumpe

Ved at få monteret en god og sund varmepumpe kan du både spare på varmeudgifter, samt sikre dig et bedre indeklima for dine ansatte. Hos Climas bestræber vi efter at levere de bedste varmepumpeløsninger til virksomheder og industrier på hele Sjælland. Vi tilbyder klimavenlige luft til luft varmepumper, så din virksomhed kan få en mere miljøvenlig profil. Udover selve monteringen af varmepumpen, tilbyder vi ligeledes efterfølgende service. En varmepumpe, der regelmæssigt bliver renset og justeret, udnytter energien mere effektivt og sørger for, at din virksomheds forbrug fortsat er økonomisk fornuftigt.

Klimaanlæg erhverv
Et behageligt indeklima er essentielt for enhver arbejdsplads. Derfor tilbyder Climas installation af køleanlæg til erhverv, på den måde kan du sikre dig at dine medarbejdere har de bedste mulige omstændigheder for at præstere bedst muligt. Vores klimaanlæg er af professionel kvalitet og har flere forskellige funktioner, som altid garanterer et indeklima i topklasse. Har du specifikke ønsker og behov, så tøv ikke med at kontakte os i dag.

Klimaeftersyn til erhverv

Er du i tvivl om hvorvidt dit indeklima er sund eller usundt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi laver klimaeftersyn til erhverv på hele Sjælland. Et usundt indeklima kan resultere i højere risiko for sygdom på arbejdspladsen. Vi skræddersyer vores klimaløsninger til lige netop din virksomhed. Kontakt os i dag for mere information.
Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas