MONTERING AF VARMEPUMPER

Climas forhandler et bredt sortiment af indeklima løsninger og værktøjer. Vi tilbyder både montering af varmepumper, samt efterfølgende service.

Klimaanlæg i den bedste kvalitet

Ved at få en klimaanlæg fra Climas, kan du være sikker på at kvaliteten er i top. Vi tilbyder varmepumper fra Panasonic, som er velkendt for god kvalitet. Vi står for hele monteringsprocessen og vi går ikke før din varmepumpe virker. Vores autoriserede montører lytter altid til dine behov og skræddersyer servicen herefter. Vælger du Climas til at montere din nye varmepumpe, kan du være sikker på at du altid bliver mødt af en glad, professionel og motiveret medarbejder.

I vores sortiment finder du en bred vifte af varmepumper af højeste kvalitet. Vi forhandler blandt andet mærkerne Panasonic, BOSCH, Samsung og meget mere. En del af vores varmepumper leveres med fjernbetjening og kan tilsluttes til wi-fi, så du kan varme boligen eller sommerhuset op inden du ankommer. Mange af vores varmepumper fungerer som både opvarmning og nedkøling.

Installation af køleanlæg

Climas har ligeledes stor erfaring med installationer af køleanlæg til hele nordsjællandsområdet. Der findes mange forskellige størrelser og modeller af køleanlæg, og vi rådgiver og vejleder dig gerne til, hvilke anlæg der vil passe dine behov bedst. Når vi monterer vores køleanlæg, har vi altid en grøn tilgang til tingene. Udover at montere dit køleanlæg, tilbyder vi også efterfølgende service.

Se mellem de forskellige løsninger vi forhandler herunder og læs om det er den rigtige løsning for dig.

Varmepumpe pris

En effektiv, miljøvenlig og energibesparende vej til et bedre indeklima er at få installeret en luft til luft varmepumpe i boligen. Den sørger for at holde indetemperaturen stabil, dvs. køler eller varmer luften inden døre alt efter vejret udenfor. Samtidig filtrerer og renser den luften for støv og andre partikler, så indeklimaet bliver sundere.

Bestil vores Panasonic luft til luft varmepumpe tilbud nu og få et bedre indeklima. (Inkl. moms og standard montage)

fra 12.995 kr. for en mindre varmepumpe (Panasonic Ethera – Anbefalet til sommerhuse og kolonihaver)

16.495 kr. for en mellemstor varmepumpe (Panasonic Flagship – Anbefalet til helårshuse, samt butikker mm. )

Med en varmepumpe fra Climas i Nordsjælland kan du straks mærke forskel på både indeklimaet og forbrugsudgifterne.

Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas