Autoriseret VVS’er nordsjælland

Smederupgaards kompetente team løser alle VVS-opgaver lokalt og regionalt. Du får altid grundig rådgivning og vejledning – uanset opgavens omfang.

Luft til vand varmepumpe

Varmepumpemontering/ Service af alle mærker

Jordvarme anlæg

Spar energi og penge med et jordvarmeanlæg

Solvarme

Skift til solenergi og spar penge

Pillefyr

Pillefyr service Nordsjælland

Badeværelse

Skal du have nyt badeværelse?

Alm. VVS arbejde

VVS-arbejde – alt til dit behov

Elektronisk styret hjem

Spar på energien uden omkostninger

energivejledning

Spar penge og skån miljøet

DIN LOKALE VVS’ER OG ENERGIVEJLEDER

Du får altid grundig rådgivning og vejledning – uanset opgavens omfang. Det er nemlig vigtigt for os at servicere vores kunder i øjenhøjde. Vi gør os umage med at styre udenom højtflyvende fagtermer og sigter i stedet på, at vores kunder føler sig velinformerede, involverede og i stand til at træffe kvalificerede beslutninger omkring udførelsen af VVS-arbejdet. For os er dialogen nemlig vigtig.

Vi opererer primært i Nordsjælland og Københavnsområdet, men hvis opgaven er til det, kører vi gerne i hele landet.

Vi er stolte af vores smukke beliggenhed på Smederupgaard i Hornbæk, hvor du kan kigge forbi og se eksempler på produkter og løsninger, vi leverer.

Her kan du også få kompetent og professionel sparring og rådgivning fra vores certificerede energivejleder. Så er du sikker på at træffe din beslutning på et godt, solidt og velinformeret grundlag.

Ring gerne først, for det vigtigste for os er vores kunder, som vi servicerer i deres huse, og derfor er vi tit på farten.

Vi glæder os til at møde dig.

certifikater

Smederupgaard VVS er blandt andet leverandører til Helsingør og Gribskov kommune. Vi har den højeste kreditvurdering (AAA) og har været Gazelle flere år i træk, senest i 2019.

Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas