Energivejleder

Er du boligejer, kan der være rigtig mange penge at spare ved at skifte til grøn energi, og som sidegevinst er du med til at gøre noget godt for miljøet.

Spar penge og skån miljøet

Det lyder nærmest for godt til at være sandt ikke? Ikke desto mindre er det præcis dét vores certificerede energivejleder beskæftiger sig med hver eneste dag. Er du boligejer, kan der nemlig være rigtig mange penge at spare ved at skifte til grøn energi, og som sidegevinst er du med til at gøre noget godt for miljøet.

Dine fordele ved at tale med en energivejleder:

  • En specialist i installationstekniske energirenoveringer
  • Vejledning om hvilke tiltag, der vil give dig den største energibesparelse
  • Vejledning om i hvilken rækkefølge du bør energioptimere
  • En helhedsvurdering af din bygning

Hvad er en energivejleder

Teknologisk Institut har et stærkt ønske om at energioptimere ikke bare nybyggeri men også allerede etablerede bebyggelser i Danmark. Det er af samme årsag at uddannelsen til energivejleder blev etableret. Uddannelsen fungerer som en overbygning til flere forskellige håndværkeruddannelser – heriblandt VVS-uddannelsen. Som certificeret energivejleder er man trænet i at tænke energioptimering på den lange bane med udgangspunkt i at få det optimale ud af hver enkelt eksisterende hus/bebyggelse.

Hvad kan jeg bruge en energivejleder til?
En energivejleder kan give dig overblik over, hvilke fordele det giver at skifte til eksempelvis pillefyr, sol– eller jordvarme.

Med en energivejleder som tovholder på din(e) optimeringsindsats(er) er du sikret overblik fra starten. Energivejlederen ser på dine ønsker og behov ovenfra og vurderer således, hvad der er muligt og optimalt for netop din bolig. Så sikrer du, at tingene bliver gjort rettidigt og ikke mindst i den rigtige rækkefølge.

Bør du skifte oliefyret, før du får hulrumsisoleret? Forsvinder den irriterende træk, hvis du får installeret gulvvarme, eller kommer den et helt andet sted fra? Tingene hænger ofte sammen og påvirker hinanden, og en ad hoc tilgang til energioptimering er sjældent en god idé. Du sparer dig selv for mange kvaler på den lange bane ved at få en kvalificeret fagperson til at give sit besyv med, inden du kaster dig hovedkulds ud i projektet.

Hos Smederupgaard Gruppen er dit hus i trygge hænder.

Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas