Pillefyr service nordsjælland

Hos Smederupgaard VVS har vi mange års erfaring med at installere og servicere pillefyr for vores kunder.

Pillefyr – et alternativ til traditionel opvarmning

Montering af et pillefyr, som alternativ til traditionelle opvarmningsløsninger, kan være en rigtig god investering på den lange bane – både for dig og for miljøet!

Overvejer du at skifte, eller trænger dit gamle fyr til et serviceeftersyn? Så er du kommet til de helt rigtige.

Vi hjælper med både sparring og rådgivning om hvilken varmeløsning, der er den bedste for dig. Vi leverer og monterer pillefyr i Nordsjælland og Storkøbenhavn, og vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud til dig.

Vi tager udgangspunkt i dine behov
De senere år har vi oplevet en stigende interesse hos vores kunder for miljørigtige opvarmningsløsninger. Det er vi glade for! Vi har nemlig efterhånden høstet en del erfaring på området og vi brænder for at gøre Nordsjælland lidt grønnere – og meget smartere, når det kommer til varmeløsninger i private hjem. Der er nemlig rigtig mange fordele at hente ved at tænke bæredygtigt og grønt – for miljøet selvfølgelig, men faktisk også for din økonomi.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du går med tanker om at skifte din energiløsning.

Det er vores mål, at du får den absolut bedste løsning for netop dig og dit hus – nu og i fremtiden. Derfor bruger vi altid tid på at sætte os ind i dine behov, så vi bliver i stand til at rådgive dig bedst muligt. Det er din tryghed for den bedste løsning.

Pillefyr – sådan virker det

Med et pillefyr sker opvarmningen af dit hus og dit varme brugsvand på samme måde som med et olie eller gasfyr blot ved hjælp af afbrænding af træpiller i stedet for olie eller gas. Du vil derfor ikke opleve nogen kvalitativ forskel ved skiftet. Træpillerne er lavet af kompakte, sammenpressede piller af træspåner og savsmuld, som forurener langt mindre ved afbrænding end olie og gas. Det er en oplagt løsning for både miljøet og for din økonomi.

Med et pillefyr sparer du nemlig op mod 60 % på varmeregningen sammenlignet med et olie- eller gasfyr. I sammenligning med elvarme kan besparelsen snige sig helt op på 70%.

Vi ser typisk, at vores kunders investering tjener sig selv ind i løbet af to til fire år – alt afhængig af, hvilken type træpillefyr de vælger, og om de bruger og vedligeholder det på behørig vis. Alt dette står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig om.

Hvorfor skal du overveje et træpillefyr?

  • Spar penge: Det er en billig måde at opvarme huset på, og du betaler ikke CO2-afgift for brændslet
  • Skån miljøet: Et pillefyr forbrænder næsten hele træpillen, så det forurener meget lidt. Gasserne, som udvikler sig, bliver nemlig brændt af
  • Stor varmekomfort: Vælger du et fuldautomatisk, nyt pillefyr, opnår du helt samme varmekomfort som med et olie- eller gasfyr.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt et pillefyr er den rigtige løsning for dig, er du altid velkommen til at ringe og få en helt uforpligtende snak med os hos Smederupgaard.

Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas