Solvarme

Skift til solenergi og spar penge. Solen leverer gratis bæredygtig energi, som kan udvindes til gavn for både miljøet og din pengepung.

Solvarmeanlæg har en levetid på ca. 30 år

Et solvarmeanlæg har en levetid på omkring 30 år, og investeringen til etablering tjener typisk sig selv ind i løbet af fem til ti år. Så det er en god forretning. Hvis du investerer i et solvarmeanlæg, sikrer du dig mod fremtidens energiprisstigninger. Og – du kan glæde dig over både at minimere miljøbelastningen og spare penge på grund af al den gratis varme, som dit anlæg giver. Hvordan virker et solvarmeanlæg? Med et solvarmeanlæg udnytter du varmen fra solens stråler til energi og opvarmning i din bolig. Solenergi er CO2 neutral, og dermed et kærkomment alternativ til fossile brændstoffer og en håndsrækning til miljøet. Den bæredygtige energi fra solvarmen er en oplagt mulighed for dig, som gerne vil opvarme din bolig mere bæredygtigt. Hos Smederupgaard er vi eksperter i energioptimering af private boliger. Vores hjerter brænder for at gøre Nordsjælland lidt grønnere og mere bæredygtig. Vi kommer derfor gerne forbi med gode råd og inspiration til, hvordan du kan skifte til mere grøn energi i netop din bolig. Ring og book en tid med vores certificerede energivejleder og bliv hurtigt klogere på dine muligheder.

Solenergi – bliv selvforsynende

Ingen anden vedvarende energiform er lige så effektiv som solvarme, og et solvarmeanlæg gør dig oven i købet uafhængig.

Du producerer nemlig selv din egen energi. Fra maj til september kan du således slukke helt for din olie, gaskedel eller pillefyr.

Eksperter i miljøvenlig energi
Hos Smederupgaard er vi specialister i miljørigtig energi. Vi er dedikerede i vores mission – at hjælpe vores kunder bedst muligt til grønnere og mere bæredygtige energiløsninger i deres private boliger og sommerhuse. Vi har stor viden og erfaring på området, og vi tilbyder professionel rådgivning fra vores certificerede energivejleder.

Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas