Varmepumpemontering

Skal du have monteret en varmepumpe eller trænger din gamle til et serviceeftersyn? Så er du kommet til de helt rigtige!

Montering og service af
varmepumper i alle mærker

Hos Smederupgaard VVS har vi mange års erfaring i at hjælpe vores kunder mod et bedre indeklima med installation og service på blandt andet varmepumper. Vi har erfaring med alle de store producenter og brands, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den bedste og mest økonomiske løsning for netop dig og din bolig. Book en snak med vores certificerede energivejleder. Så er du godt på vej mod den helt rigtige løsning, der tager udgangspunkt i dine behov.

Varmepumpe fyldt med fordele

Med en varmepumpe mindsker du forureningen og CO²-udledningen fra kul, olie og naturgas. Det er en god og sikker investering, da værdien på dit hus øges markant, og fyringsudgifterne sænkes med hele 40-50 % i forhold til for eksempel olie eller naturgas. Hvordan fungerer en varmepumpe En varmepumpe fungerer ved, at varme fra f.eks. jord eller luft optages i slanger med kølevæske. Varmen får kølevæsken til at fordampe, og dampen presses ind i en kompressor. Herved hæves trykket, og væskens temperatur stiger. Via en kondensator overføres varmen fra væsken til centralvarmeanlægget og bruges således til at opvarme din bolig. Vi monterer følgende varmepumper?
  • Luft-luft varmepumpe
  • Luft-vand varmepumpe
  • Jordvarmepumpe
  • Hybrid luft-vand og væske-vand varmepumpe
Husk at du kan få fradrag, for arbejdslønnen for energioptimering af din bolig – se mere om fradraget på Skat’s hjemmeside: skat.dk
Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas